Ekonomi

Türkiye-Çin iş dünyası ‘Ekonomik Forum’da buluşacak

İSTANBUL (İGFA)- Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Üniversitenin Konfüçyus Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenecek forumda TBMM Başkanvekili Celal Adan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da konuşma yapacak.

“Yıl Dönümlerini Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış” temasına sahip forumun panelistleri arasında Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Huawei Türkiye Direktörü MA Yongnong, Xiaomi Türkiye Genel Müdürü FAN Chunlei, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı HOU Qian, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Başaran Bayrak, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Çin İş Konseyi Türkiye Tarafı Başkanı Korhan Kurdoğlu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürü İsmail Bütün yer alıyor.

Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacak forumda ülkemize yatırım yapan Çin menşeli şirketlerin yöneticileri ve Çin’de yatırım yapan, Çin ile ticari ve ekonomik ilişkiler kuran yerli firma yöneticileri de bir araya gelecek.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -