Sponsorlu Bağlantılar

Takside Öncelikli Olun

Takside Öncelikli Olun

Çanakkale’de yaşanan en büyük problemlerin başında hiç şüphesiz ulaşım geliyor. Toplu taşıma araçlarının doluluğu ve yoğunluğu herkes tarafından biliniyor. Bu sebepten dolayı Güzelyalı taksi sayılarında da ciddi artış yaşanıyor. Siz de Çanakkale’de ikamet ediyorsanız ve Çanakkale içi ulaşımını uygun fiyatlarla sağlamak istiyorsanız bu tercihten de yararlanabilirsiniz.

Taksilerin sayısı her geçen gün özellikle Çanakkale’de ciddi artış gösteriyor. Çanakkale’de faaliyet gösteren sarı taksilerin yolcu seçmesi, yabancılara öncelik vermesi, kısa mesafe almaması gibi nedenlerden dolayı insanlar daha çok korsan taksileri tercih ediyor. Şehir içi ulaşım bu şekilde çok daha problemsiz ve çok daha ucuza sağlanmış oluyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -