Sponsorlu Bağlantılar

Sızma Testi Siber Güvenlik

Siber Güvenlik

Küresel siber tehdit, her yıl artan sayıda veri ihlali ile hızla gelişmeye devam ediyor. RiskBased Security tarafından hazırlanan bir rapor, yalnızca 2019’un ilk dokuz ayında şaşırtıcı 7,9 milyar kaydın veri ihlallerine maruz kaldığını ortaya koydu. Bu, 2018’in aynı döneminde ortaya çıkan kayıt sayısının (%112) iki katından fazladır.

Sağlık hizmetleri, perakendeciler ve devlet kurumları, çoğu olaydan sorumlu olan kötü niyetli suçlular tarafından en çok ihlal edilenlerdir. Bu sektörlerden bazıları finansal ve tıbbi veriler topladıklarından siber güvenlik için daha çekicidir, ancak ağ kullanan herhangi bir işletme müşteri verileri, kurumsal casusluk veya müşteri saldırıları için hedef haline gelebilir. Öte yandan KVKK danışmanlığı hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -